websikehealthcheck

Blog...

Így lesz a terasz a kedvenc helyed egész évben

Így lesz a terasz a kedvenc helyed egész évben - Tuza István - terasztető mester

A modern terasz kibővíti az életterünket és közelebb visz a természethez, évszaktól függetlenül. Tudományosan igazolt, hogy a természetben töltött idő pozitívan hat az életminőségünkre és gondoskodik a jó hangulatról is. A kert „zöld nappaliként ” és visszavonulási helyként szolgálhat, ezért az elmúlt évek után egyre jobban értékeljük. A pandémiás időszakot követően ez felerősödött és egyre többen vágynak arra, hogy a lakóterüket a teraszra is kiterjesszék. De hogyan is lehet ezt kivitelezni? Nézzük, milyen lehetőségeid vannak!

Azt, hogy a teraszunkat egy kinti nappaliként használhassuk a terasztetők és a nyári kertek teszik lehetővé, amik sokoldalúságukkal és kialakításukkal lenyűgöznek mindenkit.

Tartós teraszburkolat időtlen kialakítással - Tuza István - terasztető mester

Tartós teraszburkolat időtlen kialakítással

A teraszburkolat legnagyobb előnye, hogy megnöveli életterünket. Egy kicsit közelebb visz a természethez és így valódi hozzáadott értéket kínál. Ahhoz, hogy hosszú éveken át élvezhesse a terasztetőt, a teraszfedés tartós anyagokból kell hogy készüljön és megjelenését tekintve is meg kell felelnie személyes ízlésének.

A teraszburkolat legnagyobb előnye, hogy megnöveli életterünket. - Terasztetőmester - Tuza István

Az alumínium terasztető kiváló minőségű, korrózióálló és különösen stabil alumíniumból készül.

Az alumínium terasztető kiváló minőségű, korrózióálló és különösen stabil alumíniumból készül. - Terasztető mester - Tuza István

A nagy stabilitásnak köszönhetően akár 5 méteres fesztávok is megvalósíthatók további központi alátámasztás nélkül – a valódi panorámakép érdekében.

A nagy stabilitásnak köszönhetően akár 5 méteres fesztávok is megvalósíthatók további központi alátámasztás nélkül - Tuza István - terasztető mester

A letisztult, egyszerű stílus időtlen megoldássá teszi, amely még évek múlva is vonzó lesz. Az épület burkolatával való tökéletes harmónia megteremtése vagy lenyűgöző hangsúlyok kialakítása érdekében a terasz alumínium alapanyagát különösen jó minőségű és rendkívül időjárásálló porbevonattal vonják be.

A terasztető szinte minden RAL színben tervezhető és évtizedekig színtartó marad. Vannak slágerszínek, amik továbbra is vezetik a versenyt:

A terasztető szinte minden RAL színben tervezhető és évtizedekig színtartó marad. - Tuza István - teraszteto mester

A terasztetőtől a nyári kertig, teljes üveg tolófalakkal!

A nyári kert vagy a hideg télikert egy szigeteletlen terasztető, amely oldalt tolófalakkal zárható. Ha a terasztetőt csúszó üvegfalakkal kombinálja, akkor ez szinte egész évben használható – anélkül, hogy le kellene mondania a kertre nyíló szabad kilátásról.

Ha a terasztetőt csúszó üvegfalakkal kombinálja, akkor ez szinte egész évben használható - Tuza István - terasztető mester

Még a hűvösebb napokon is jól véd a széltől, esőtől és rovaroktól, miközben a fény és a nap továbbra is megvilágítja és melegíti a teraszt.

Még a hűvösebb napokon is jól véd a széltől, esőtől és rovaroktól, miközben a fény és a nap továbbra is megvilágítja a teraszt. - Tuza István - terasztető mester

Az ideális terasz a tervezéssel kezdődik…

Egy ingyenesen letölthető e-bookban megmutatok mindent, amit tudnod kell a terasztetőkről, a különböző típusokról és anyagokról. Kezdd ezzel, hogy utána magabiztosan válaszd ki a házadhoz, teraszodhoz illő megoldást!

KÉREM AZ E-BOOKOT

 

Tuza István
Tuza István a Terasztető Mester alapító tulajdonosa, élettér tervező szakember, aki az aluminium terasztető rendszerek specialistája. Megbízható csapatával precíz munkát végez országszerte, hogy időtálló és gondozásmentes teraszokat, autóbeállókat építsen megbízóinak. Elkötelezett a legjobb minőségű, belga gyártású aluminium terasz rendszerek mellett, amelyek könnyűek, mégis rendkívül stabilak és könnyen bővíthetőek eltolható üvegfallal, zárható ajtókkal, árnyékolóval vagy akár bioklimatikus, motoros pergola fedéssel.

3 Responses

 1. Zsofi Sos szerint:

  Üdvözlöm! 5×5,6 m terasz hoz szeretnék fedést ehhez szeretnék árajánlatot! Üdv

 2. Tuza István szerint:

  Kedves Zsófi,
  hadd kérjünk néhány további fontos adatot az ajánlat elkészítéséhez ezen az oldalon: https://teraszteto-mester.hu/ajanlatkeres/
  Köszönöm, hogy írt és igyekszünk minél hamarabb jelentkezni a válasszal.

 3. Nagyné Szabó Szilvia szerint:

  Igen ,érdekel a teresz építés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HÍVÁS MOST: ISTVÁN

+36 30 183 1981

Kitöltötted már a terasztető tervezők kérdőívét?